Keuken

Op zoek naar groene alternatieven voor in de keuken? De MimaMaakt-tafeldoekjes doen het uitstekend als vaatdoek of keukenrol. Je lunch neem je in handige uitwasbare zakjes mee naar het werk of naar school. En met de gehaakte roosjes schuur je aangekoekt vet uit je potten en pannen. Alles is wasbaar op 60 graden.

 

 

Scrubsponsjes

Vervang de klassieke wegwerpsponsjes door een wasbaar roosje van MimaMaakt. 

Je wast ze steeds opnieuw op 60 graden. Gewoon onmiddellijk weer bij de kraan leggen kan ook, want deze krachtpatser wil je niet missen!

Wist je dat je de scrubroosjes ook op je kraan kan steken? 

 

 

Vaatdoeken

De tafel afvegen na het eten, gemorste vloeistoffen absorberen, de afwas in alle zachtheid doen: deze vaatdoeken in vrolijke kleuren zijn echte manusjes-van-alles.

Laat de vaatdoeken van MimaMaakt het vuile werk opknappen en bespaar meters keukenrol.

Gemaakt van 100% katoen (met gezondheidskeurmerk Oeko-Tex) en wasbaar op 60 graden. 

 

Uitwasbare zakjes

Handig in plaats van zo’n grote brooddoos: uitwasbare zakjes! Deze boterhamzakjes passen zich flexibel aan aan de hoeveelheid boterhammen, koekjes of andere snacks die je meeneemt. En wanneer alles op is, neemt zo’n zakje haast geen ruimte meer in in je tas. 

Even praktisch als een plastic boterhamzakje of aluminiumfolie, maar véél milieuvriendelijker.

Thuis kan je de zakjes weer uitwassen onder de kraan. Klaar om opnieuw te gebruiken! 

 

Gehaakte onderleggers

De hete onderkant van een kookpot? Bloempotten met sanseveria’s? Deze gehaakte onderleggers passen overal onder. Handgemaakt met liefde. 

Tip: was de onderleggers koud en steek ze niet in de droogkast. Platstrijken kan, leg dan wel even een handdoek tussen de onderlegger en je strijkijzer.